כאבים בכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/11/2011 | 10:34 | מאת: ארז מולה

לפניי כ6 חודשים הופיעו לי כאבים בכפות הרגלים בזמן דריכה הכף רגל בכרית כאילונפתחת כאב עצום אני לא יכול לרוץ אוו לנוע מהר יש לי כף רגל קעורה פלטפוס הפוך אני רוכש מידרסים מחב מדיפוט הירקון 320 המון שנים לאחרונה המדרס לא פותר לי את הבעיה אנא ענה לי בהקדם מה הפתרונות אני עובד עבודה פיזית תודה מראש ארז מולה

21/11/2011 | 09:36 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום ארז מדרסים יש רבים ומסוגים שונים והם נבדלים זה מזה בחומרים מהם הם בנויים, בשיטת העבודה וברמה המקצועית של האדם המבצע אותם. למען הרחב ידיעותיך בנושא מדרסים אני מצרף קישור למאמר על סוגי מדרסים שונים: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D בברכה יעקב וינברג וינברג אורטופדיה

שלום רב במידה והמדרסים אינם עוזרים, יש לבדוק האם הם מתאימים. בנוסף פנה לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול לראות האם יש בעיה נוספת. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול