שאלה לגבי דורבן ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/09/2011 | 11:29 | מאת: ענת

יש לי דורבן ופלטפוס ב2 כפות הרגליים. ברצוני להשתתף בחוג עיצוב הגוף ופילאטיס. נכנסתי לשיעור ניסיון. השיעור מתחיל בפעילות אירובית של כ 15-20 דקות, הכוללת גם קפיצות ולעיתים גם מדרגה. הפיזיותרפיסט בזמנו אמר לי כי אסור לי לעשות אירובי ופעילות שמפעילה לחץ על כף הרגל. רציתי לשמוע עצה. מצא חן בעיני החוג וחבל לי לפספס בגלל רבע שעה של האירובי. האם זה קריטי או שזה לא נורא כל כך? יש לציין שכן יש השפעה על כאבים בכף הרגל, אך נסבל.

22/09/2011 | 12:12 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ניתן לבצע הפעילות אך עלייך לעישות זאת עם נעליים טובות ומדרסים המתאימים לבעייתך כמו כן חשוב מאוד להקפיד על ביצוע תרגילי מתיחה של האכילס והפאציה הפלאנטארית, לפני ואחרי התרגול. בברכה - דר' טיטיון.

25/09/2011 | 12:39 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום ענת ד"ר טיטיון ממליץ לך נעליים טובות ומדרסים מדרסים יש רבים ומסוגים שונים והם נבדלים זה מזה בחומרים מהם הם בנויים, בשיטת העבודה וברמה המקצועית של האדם המבצע אותם. למען הרחב ידיעותיך בנושא מדרסים אני מצרף קישור למאמר על סוגי מדרסים שונים: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים http://www.footsupport.co.il

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול