כאבים עזים באצבעות כף רגל שמאל ובימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/09/2011 | 16:39 | מאת: רם

שלום רב מזה כ 10 חודשים אני סובל מכאבים עזים בכף רגל שמאל וימין בעיקר קרוב לאזור האצבעות העליונות הכאב מחמיר בלילה או בעת מנוחה או עבודה.נבדקתי על ידי אורטופד לא מצא דבר,צילום אולטרא סאונד שלל ניררומה,לאחר מכן הלכתי לאורטוםפד אחר שטען שיש לי אולפוס כף רגל גבוהה והתחלת דורבן עושה קומפרס עם קרח ושם משחת אקיסן אך הכאב נמשך בדרכ" יותר מתמקד באזור האצבעות בכף הרגל העליונה 3 האצבבעות האחרונות מה מומלץ לעשות? האם גלי הלם או פיזותרפיה יכולים לסייע במצב זה? האם מומלץ ללכת לרופא פודיאטור? שמתי מדרסים אך הכאב ממשיך מדוע?

שלום רב, קשה להבין מתיאורך ממה הנך סובל. ממליץ לגשת לרופא אורטופד, עדיף זה המתמחה בבעיות כף רגל וקרסול. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול