גיד האכילס, קפיצונת בזמן מתיחה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/09/2011 | 13:16 | מאת: אדיר

שלום, יום לאחר אימון ריצה של כ10 ק"מ, על הליכון עם בולמי זעזועים מצויינים, כשאני מותח את גיד האיכלס (סוליה ותאומים) אני מרגיש כאילו הגיד קופץ (סוג של צביטה), אין ממש כאבים, אך אני פוחד שזה מצביע על מגמה. יש לציין שאני מקפיד למתוח את האיזור מיד לאחר האימון. מה זה יכול להיות? בתודה מראש,

שלום רב, במידה וזה קורה באופן קבוע, פנה להבדק אצל אורטופד לוודא שהכל תקין. ייתכן ומדובר רק בתחושה ואין בעיה ייתכן ויש בעיה ויש לבדוק זאת. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול