שבר בשוקית רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/09/2011 | 16:39 | מאת: ארז

שלום ד"ר אלון, אתמול שברתי את שוקית רגל ימין בתאונת אופנוע. לצערי אינני יכול להזיז את הרגל כמעט, וכל הקרסול התנפח והתמלא בצקות וכנראה שגם "במים". מה עליי לעשות כדי להקל על הכאב העז שישנו כרגע ?! אמרו לי באיכילוב שאני יכול לדרוך על הרגל, האם זה בסדר בשלב זה (יום לאחר התאונה), כי אני מרגישי שאיני מסוגל ?! בנוסף, שני הצדדים של כף הרגל נפוחים (העצמות העגולות האלו). אשמחל לקבל טיפים ועיצות איך לעבור את הימים האלו, ומה עליי לעשות בכדי להקל בכאב ושאני אוכל לדרוך על הרגל במהירות האפשרית. בתודה, ושבוע טוב. ארז.

12/09/2011 | 15:28 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מנוחה עם רגל מורמת, קביים, קירור מקומי, הימנעות מדריכה ופניה לבדיקה חוזרת את\צל אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול