כף רגלי השמאלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/09/2011 | 17:52 | מאת: אורית

שלום רב, לפני כ3 חודשים ילדתי בשעע טובה. אך לצערי ההיריון והלידה לוו בבצקו ברגליים לאחר הלידה- החלו להופיע כאב חד בכף רגל ימין - מאצבע והן שלישית לאחר מספר ביקורים אצל הרופאים - כולל אורטופד . נשלחתי לבצע צילום . להלן התוצאה (ציטוט אחד לאחד) -------------------------------- בצ. אלכסוני נראית הסתיידות בסמוך לראש MT2 ווריאנט אנטומי. , sessamoid one,קרוב לוודא - פרט לכך אין עדות לממצא גרמי. מרווחים של פרקים שמורים לטענת האורטופד - אין שום בעיה. למרות כי בפועל אני לא יכולה לדרוך על הרגל. האם מדובר בשיירי מלחים מהבצקות שנותרו ? האם מדובר בדלקת? מה עושים ? אני חייבת לחזור לעבודה בחודש הקרוב ולמעט כפככפים לא יכולה ללכת עם נעליים. אודה לתשובה. בברכה ותודה מראש, אורית

אורית שלום קודם כל מזל טוב. בצקות ברגליים יכולות לגרום לכאבים כמובן. במידה והכאב ממוקם לאיזור מסויים ספציפי, אזי כמובן הגישה האבחנתית והטיפולית שונה. ממליץ לנסות נעליים נוחות, מדרסים מותאמים אישית, ובמידה ואין הטבה לפנות לאורטופד מומחה לכף רגל וקרסול באיזור מגורייך. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול