נימול בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/08/2011 | 08:40 | מאת: יצחק

שלום וברכה, אני בן 43, בריא, לא מעשן ולא שמן.בחודשים האחרונים אני מרגיש תחושת נימול באצבעות האמצעיות בכפות הרגליים (לא בבוהן ולא בזרת). התופעה ההתחילה ברגל ימין, ובזמן האחרון אני מרגיש זאת גם ברגל שמאל. בנוסף לכך, אני מרגיש כאבים בכרית כף הרגל, באזור הסמוך לאצבעות. אודה לכם על הדרכה בנושא, מה זה יכול להיות? לאיזו מרפאה צריך לפנות? וכד'. תודה.

יצחק שלום סיבות רבות לנמלול בבהונות הרגליים, בין אם זה בעיה בהולכה העצבית או לחץ על עצבים במקומות שונים לאורך מסעו. לפי תיאורך נראה כי אתה סובל ממורטון נוירומה, שזה לחץ על עצב בין עצמות כף הרגל. ממליץ שתפנה לרופא מטפל שלך או לאורטופד במקום מגוריך. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול