כאבים בכריות כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/08/2011 | 18:13 | מאת: דינה

שלום רב בחודשים האחרונים יש לי כאבים בכפות הרגליים, בעיקר באזור הכריות (האם כך קוראים לזה...?) זה תמיד אחרי הליכה - גם לא מאומצת במיוחד - ולוקח יום יומיים עד שזה עובר. זה מרגיש כאילו "בולמי הזעזועים" הטבעיים בכף הרגל כבר שחוקים או לא ממש עובדים... קניתי נעלי הליכה יקרות למדי מתוך תקווה שזה יפתור את הבעיה אבל נראה לי שזה רק החריף אותה. ניסיתי נעליים מסוגים שונים אבל זה קורה גם עם נעלי ספורט, גם בנעליים שטוחות וגם בנעליים עם עקב קטן. בקיצור - אשמח להבין מה עלול להיות מקור הבעיה ולאיזה סוג מומחה כדאי לפנות בתודה דינה

22/08/2011 | 15:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר.יכולות להיות סיבות רבות לכאבים המתוארים. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול