ממצאי MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/08/2011 | 11:29 | מאת: חייל גולני

לפני כ 5 חודשים נפצעתי בקרסול שמאל עשיתי MRI והשבוע קיבלתי תשובות : נזק חדש לפטישון המדיאלי יתכן עם קו שבר קטן קרע של ה ATFL. בצקת של הפטישון המדיאלי ספק קו שבר רוחבי בסמוך לקולציה צילום שריר סולאוס מתמשך יחסית נמוך עד לגבה מפרק הסוב-טאלרי ושריר הפרונאוס מתמשך נמוך יחסית שני גידים אקססורים קטנים באספקט המדיאלי של הקרסול סמוך ל FHL מעט נוזל סמוך לאספקט הלטרלי של אחז הפאסציה הפלנטרית לקלנאוס יתן פצאיטיס קלה ... אשמח אם מישהו יפרט לי בכמה מילים מה יש לי למה סינית אני מבין יותר טוב ...

גולנציק שלום, מתואר מצב לאחר נקע בקרסול, קרע חלקי ברצוה הצידית ו"מכה" לצד הפנימי של הקרסול. במידה ואתה כאוב פנה לאורטופד כף רגל וקרסול. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול