כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/08/2011 | 08:48 | מאת: ליהיא

האם להמשיך אימון גופני למרות כאבים בברכיים? אני סובלת כאבים בברכיים בעת עליה במדרגות. הכאבים משתנים בעוצמתם ולעיתים אף נעלמים. מתלבטת האם להמשיך אימונים במכשיר אליפטיקל למרות הכאבים? בברכה- ליהיא

16/08/2011 | 22:54 | מאת: דנה

שלום ליהיא, ממש לא רופאה, אבל - להמשיךבאימונים כשישכאבים ולא נבקדקה הסיבה להם זה רעיון לא טוב. מוטב ללכת לבדוק את הסיבה - אם מדוברב"סתם" דלקת או בשחיקת מניסקוסים, למשל. בכל מקר,ה כשיש כאבים - מוטב לנוח מפעילות,כדי לא לגרום להגברת דלקת במקום. דנה

שלום ליהיא פורופ זה עוסק בבעיות כף רגל וקרסול בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול