כאבים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/08/2011 | 09:56 | מאת: יוליה

שלום דר' לפני שבועיים הייתי בחו'ל ובמהלך הטיול החלקתי מאבן רטובה כשהרגל שלי ממש ישרה בלי קיפול ונחתתי עליה כשהיא ישרה.התחילו לי כאבים בברך שנפסקו אחרי יומיים .ואז התחילו לי כאבים בקרסול מתחת למלאולוס החיצוני וגם יש שם נפיחות. הכאבים באים בגלים.כואב בעיקר בהליכה ובסיבוב כף הרגל מהמרכז החוצה.לא נראה לי שזה נקע כי הרגל לא התקפלה בנפילה היא הייתה ישרה. מה זה יכול להיות?

11/08/2011 | 14:09 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן ט\אבחנה וטיפול יש צורך בבדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר לפי הצורך. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

11/08/2011 | 14:09 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן אבחנה וטיפול יש צורך בבדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר לפי הצורך. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול