אני לא יודעת בדיוק עם הבעיה שלי מתאימה לפורום הזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/08/2011 | 23:39 | מאת: מאיה .ג.

לד'ר שלום וערב טוב אני בת 32 יש לי 3 בלטי דיסק בגב עם הקרנה לרגל ימין אבל לפני כ4 חודשים התחילו לי כאבים חזקים בקרסול והפיקה בהדרגה התחילה להתנפח של רגל ימין ונכון לעכשיו מאוד קשה לי ללכת כי זה מאוד כואב לי והנפיחות לא יורדת.חשוב לי לציין שלא קיבלתי שום מכה או חבלה.אודה לכם על העזרה מראש

10/08/2011 | 11:02 | מאת: מיכי מנהיים

זאת בעיה הדורשת בדיקה של אורטופד המתמחה בכפות רגליים, זה לא מקרה לתשובה בפורם

10/08/2011 | 11:19 | מאת: מאיה .ג.

אבל זה הוא שמתמחה בבעיות כף רגל וקרסול אם תשימי לב תיראי שיש לי החמרה שקשורה לכף הרגל.

11/08/2011 | 14:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן ט\אבחנה וטיפול יש צורך בבדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר לפי הצורך. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול