Savers disease

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/07/2011 | 13:32 | מאת: טלי

בני בן ה10 אובחן ע"י פודיאטור ואורטופד ילדים ב סבר. מזה כשבועיים היום מתחילים שבוע שלישי בני אינו מסוגל לדרוך על העקבים והוא בכסא גלגליםץ ניתן לו אדויל, לאחר מכן אטופן, ועכשיו נקסין עם משחת וולטרן למקום. היום ללא שינוי עדיין בכי וכאבים בלי דריכה. הומלץ זריקות קורטיזון למקום? מה לעשות? לגבס? להזריק?בבקשה עזרה!!!

טלי שלום ממליץ על המשך מעקב של אורטופד ילדים. בד"כ המחלה חולפת מעצמה. ניתן כמובן לנסות טפול בגבס להורדת העומס. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול