חתך מזכוכית בכרית כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/07/2011 | 20:08 | מאת: איתי גיל

נחתכתי עמוק בכרית כף הרגל לפני 10 ימים באולטרסאון ראו קריש דם קטן ואמרו שאין בעיה.ועדיין אין לי תחושה באצבעות הרגל.למה?

איתי, פנה בדחיפות לבדיקת אורטופד, עדיף כף רגל וקרסול, אפילו דרך חדר מיון. חתך בעקב/כף הרגל עם חוסר תחושה באצבעות משמעותו חתך של העצב התחושתי שחובה לתפור אותו כירורגית על מנת לנסות להחזיר את התחושה. בברכה ד"ר אלון בורג

01/06/2012 | 16:46 | מאת: מאי

לפני שבועים ביתי קפצה בים ונחתכה חתך עמוק בכף הרגל. נאמר לי שבצילום אין ממצאים. תפרו אותה במספר תפרים. אורטופד כף רגל אמר שהיא יכולה לדרוך על כף הרגל. לאחר נסיונות רבים, היא לא מסוגלת לדרוך על כף הרגל בשל כאבים עזים. מה לעשות?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול