הגבהה לעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/06/2011 | 19:28 | מאת: מאור

שלום אני סובל מהיפרפרונציה דו"צ - יותר משמאל, ובנוסף עקמת עשיתי מדרסים ביומכאניים לריצה אצל מכון שגם ביצעתי אצלו ניתוח ריצה תלת מימדי. בבדיקה הדוגמה סטייה של האגן ועקב כך הבדל אורך פונקציונאלי בין הרגליים ולכן הומלץ על הגבהה של 5 מ"מ לרגל ימין ההגבהה היא נפרדת למדרס לכן אפשר לשים כרצוני. השאלה שלי היא האם זה בטוח להגביהה את הרגל בהסתמך על הבדיקה והאם זה לא יכול לגרום לבעיות נוספות ? אם תרצה נתונים נוספים יש לי את התוצאות אצלי תודה מראש

מאור שלום קשה לאבחן הבדל רגליים של 5 ממ, ובאופן כללי אין לזה משמעות קלינית. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול