כפות הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/06/2011 | 15:51 | מאת: קרן

שלום ד"ר כפות הרגלים שלי כואבות ברוב שעות היום ואף מתנפחות לי גם כשאני קמה מהשינה. רופאת משפחה לא מצאה את הבעיה מה הגורם לדבר?

26/06/2011 | 23:21 | מאת: אני

אשמח גם לקבל תשובה. גם אצלי אותו הדבר,כשבמהלך ההריון המצב החמיר. הכאב ממוקד בעיקר באיזור הקשת הפנימית,והכאב נמשך גם כשהרגל במצב מאוזן למנוחה. מודה מראש!

שלום כאבים בכפות רגלים יכולים לנבוע ממספר סיבות, וקשה לאבחן על סמך שאלה בפורום. בעקרון, רוב המקרים אין מדובר בבעיה מבנית, ומספיקות נעליים נוחות וטובות עם מדרסים. במידה ויש נפיחות בשתי הרגליים ובשוקיים ייתכן ויש בעיה של אי ספיקה ורידית בגפיים או בעיה לבבית שושי שלום אין מניעה רפואית ללכת עם נעל יד (או רגל) שניה, כל עוד לא נהרסה ולא בלויה מידי. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול