כאבים בשוק בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/06/2011 | 20:06 | מאת: גבי

שלום, לאחרונה כשאני יוצא לרוץ אני סובל מכאבים בשוק ( בין הברך לקרסול ) בחלק הקדמי של הרגל מצד ימין לעצם שבקדמת הרגל. עד היום לא היו לי כאבים ועכשיו אחרי כ 2 ק"מ אני חייב להפסיק לרוץ כי הכאב גרום לי לחוסר יכולת להזיז את הקרסול מעלה ומטה כלומר לא ניתן לרוץ ומאוד קשה וכואב ללכת. תודה רבה על המענה

גבי שלום אתה מתאר תסמינים של תסמות מדור כרונית, כלומר עליית לחץ במדור של שרירים בקדמת השוק הגורמת לכאבים. בנוסף ייתכן ומדובר בכאיבם על רקע מאמץ. במידה ואין הטבה לאחר מנוחה פנה לאורטופד מנתח. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול