כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/06/2011 | 19:58 | מאת: אבי

שלום בן 57. בריא בד"כ. אני סובל מתופעה שמוזרה לי. לאחר ישיבה אני קם ללכת ואז יש לי כאבים חזקים בקרסול רגל שמאל. אני מתקשה מאד ללכת והכאבים חזקים. לאחר צליעה של דקות מעטות הכאב הולך ונעלם ואני שוב הולך טוב ללא כאבים. היו תקופות שהבעיה נעלמה לחלוטין ותקופות שהיא חוזרת. הנ"ל נמשך כ3 שנים. מה זה יכול להיות? מה עלי לעשות? תודה

אבי שלום ייתכן ומדובר ב"דורבן". ממליץ לפנות להבדק אצל אורטופד במקום מגוריך. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול