כאב בכרית כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/06/2011 | 17:18 | מאת: ג'ול

שלום ד"ר לפני כחודשיים נפלתי מסולם וקיבלת מכה בכרית כף הרגל. אחרי חודשיים של צליעה המצב השתפר אך יש לי כאב בכרית הרגל בהליכה וכתוצאה מהלחץ נוצרו לי יבלות קשות שברור שמקשות עוד יותר על ההליכה. שאלותי: האם יתכן שהמכה גרמה לה לקריסת כף הרגל? האם לפני ניסיונך המצב יחזור לקדמותו בלי מדרסים . הערה: כשאני הולכת בנעלי ספורט המצב הרבה יותר נוח. תודה מראש ג'ולי

ג'ולי שלום לא ציינת את גילך ואת מיקום הכאבים - האם בעקב או בקדמת כף הרגל. בגיל מסויים חבלות ישירות או שחיקה טבעית יכולים לגרום לאטרופיה (העלמות) של כרית השומן ואז מרגישים את העצמות ונוצרות יבלות קשות. הטיפול בד"כ מדרס ובמידה ואין הטבה יש מקרים שמתאימים לטיפול ניתוחי בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול