כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/06/2011 | 20:00 | מאת: עליזה

כבר זמן רב שאני סובלת מכאבי רגליים קשים ביותר. אני הולכת קבוע עם מדרסים ונעלי ספורט בלבד. לפני 5 שנים עברתי ניתוח הלוס וולגוס ברגל אחת. המצב הולך ומחמיר.הרגל המנותחת חזרה ואף במצב קשה יותר כי כל הרגל התעוותה וצמח גם בניונט בצד השני. ברגל שלא נותחה התרוממה עצם באמצע כף רגל שגורמת לכאב חזק ביותר. במשך השנים ניסיתי מדרסים מסוגים שונים, נעליים מסוגים שונים. כמו כן אני משתדלת להמנע מעמידה כמה שניתן. אך כרגע המצב קשה ביותר. כואב לי גם כשאני לא בעמידה. התחלתי לקחת מגהגלופלקס ולמרוח וולטרן אך עדיין אין הטבה. מה ניתן לעשות? למי לפנות? תודה!

15/06/2011 | 18:36 | מאת: מיכי מנהיים

את הניתוח יש לבדוק אצל מומחה לכף רגל, ואני ממליץ על ד"ר טיטיון054-6267723 לידיעתך גם כשהניתוח מוצלח, יש צורך במדרס על מנת לשמור על תוצאות הניתוח, יש לזכור כי הניתוח אינו משנה את הגורמים שהביאו ליציאה של העצם,

עליזה שלום, על מנת לאבחן את מצבך טוב יותר עליך לפנות למומחה לכף רגל וקרסול, עם צילום חדש של כפות רגליך בעמידה. ביחד תוכלו להחליט האם לנסות שוב מדרסים או לתקן ניתוחית את העיוותים. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול