CT קרסוליים - מעקב לאחר שבר בקרסול.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/06/2011 | 12:52 | מאת: רונית

שלום רב, בבדיקה שעשיתי בעקבות כאבים מתמשכים בקרסול לאחר שבר מיום 6/10/2010 , להלן הממצאים : מודגם גופיף גרמי זעיר בקוטר 2 מ"מ באספקט הצדדי דיסטלי של הקלקנאוס. שאר המבניים הגרמיים והמשטחים הפרקים מודגמים תקינים . הרצועה הטלו פיבולרית הקדמית מודגמת מעט מעובה . לא ניתן לשלול קרע חלקי . אודה לך על קבלת הסבר לממצאים הללו והאם מזה נובע הכאב בקרסול ומה עושים ? לגבי כל אחד מהממצאים הללו . תודה רבה רונית .

23/06/2011 | 17:01 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לפי תשובת הCT בלבד לא ניתן לענות לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות העזר בעיניים של האורתופד. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול