אצבע קטנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/06/2011 | 07:23 | מאת: עדי

שלום. אני בת 40, 4 חודשים לאחר לידה. לפני כחודש וחצי הופיעו בצקות באזור הקרסוליים בשתי הרגליים.בנוסף, חלק מהאצבע הקטנה ברגח ימין "רדום" באופן קבוע מאז הופעת הבצקות. האם יש קשר בין ההירדמות לורידים (הומלץ לי על ניתוח אנדו לייזר)? האם ייתכן שזה תוצר לוואי של ההריון (למרות שהופיע כחודשיים לאחר הלידה)? האם יש סיכון שיתפשט לשאר האצבעות? יש לציין כי במהלך הליד קיבלתי זריקת אפידורל, אך לא איבדתי תחושה ברגליים כלל. תודה רבה מראש על עזרתך

13/06/2011 | 16:53 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא נשמע שמדובר בבעיה אורתופדית. בצקת ברגליים וכ''ו זאת בעיה שעלייך לפנות בעתיה לרופא המשפחה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול