כאבי קרסול- דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/06/2011 | 17:39 | מאת: ראשל"צי

שלום,אני בן 11 ואני משחק כדורסל 5 פעמים בשבוע. בשנה האחרונה אני סובל מכאבי קרסול, אני ואמי הלכנו לאורטופד והוא אמר לנו לעשות מדרסים. לאחר חודש הגיעו המדרסים אך עבר זמן רב ועדיין כואב לי הקרסול. אשמח עם תעזור לי.

12/06/2011 | 08:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן לעזור דרך הפורום. יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת וביצוע בדיקות עזר כגון צילומים וכ''ו. פנה לבדיקת אורתופד ילדים או לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

23/06/2011 | 16:06 | מאת: ראשל"צי

תודה על עצתך

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול