נקעים חוזרים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/06/2011 | 14:22 | מאת: דוד

שלום אני משרת ביחידה קרבית ולפני כעשרה חודשים התחלתי לנקוע את הרגל בתדירות מאוד גבוהה(פעם בשבוע בערך) עשיתי צילום טלוס ללא ממצאים אולטרסאונד ללא ממצאים אני עושה פיזיוטרפיה כבר כמה חודשים והכאבים רק מחמירים ולא עוברים, כבר כמה חודשים אני צולע בלי הפסקה , אני סובל מכאבים יומיומיים. מה אפשר לעשות בנדון?

09/06/2011 | 08:32 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

09/06/2011 | 11:20 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום דוד נקעים אלה פציעות נפוצות מאוד, והן הפציעות הכי מפוספסות ולא מטופלות. הנקעים דורשים טיפול והחלמה רבים על מנת לא להישאר עם קרסול חלש ובלתי יציב וכדי לא לסבול מנקעים חוזרים. לאחר נקע חזק אחד הרצועות מתארכות ונחלשות. דבר זה גורם לכך שהקרסול פחות יציב,וביתר קלות ותכיפות נגרמים נקעים חוזרים. אני לא מדבר על ההחלמה, אלא על המשך פעילות רגילה שלך בכלל: צריך ליצור מצב שבו הקרסול יהיה יציב, אך לא מוגבל בתנועות. את זה ניתן להשיג באמצעות מדרסים. אני מצרף קישור למאמר על סוגי מדרסים שונים: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D בברכה יעקב וינברג

09/06/2011 | 12:44 | מאת: דוד

תודה אני אנסה לבדוק איך אני יכול להשיג מדרסים כאלו בצבא

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול