כאבים בכרית כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/05/2011 | 15:02 | מאת: ישר עדנה

דר' טיטיון שלום אני בת 58 זה כ-3- 4 שנים אני סובלת מכאבים בכרית כף הרגל הייתי אצל רופא אורטופד באזור מגורי מספר פעמים עישיתי צילומים במרפאהת ביה"ח בלינסון ונאמר לי שיש לי צניחה של העצם, הוצע לי ללכת עם מדרסים וגם קיבלתי טיפולים ,כדורים וזריקות קורטיזון, אולם לדאבוני הרב שום דבר לא עוזר הכאבים ממשיכים ואני מאוד סובלת בהליכה ועמידה וספורט 0(ריקודי עם). נא תשובתך מה עלי לעשות, הייתי מאוד רוצה לקבל את עצתך בברכה, עדנה

06/06/2011 | 15:23 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עלייך לפנות שוב לבדיקה. במידה ושום טיפול שמרני לא עוזר, אולי ניתן לעזור ךף בטיפול ניתוחי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול