כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/04/2011 | 14:58 | מאת: יובל

לפני כ-7-8 חודשים החלו לי כאבים בכף הרגל. לאחר פעילות פיזית (כדורסל,טיול וכו), הכאבים היו מתחזקים עד כדי צליעה. לאחר ביקור אצל האורטופד וצילום רנטגן שנראה תקין, אובחן אצלי דורבן ונשלחתי לפיזיותרפיה שלא עזרה לי. לאחר מכן קיבלתי זריקה לרגל שגם לא עזרה ומאז הזריקה המצב הורע וכף הרגל כואבת הרבה יותר. האורטופד שלח אותי לצילום אולטרא-סאונד שבו המצלם אמר לי שלא רואה שום דלקת בכף הרגל. אני אמור לחזור לאורטופד עם תוצאות הצילום, אך מכיוון שכלום לא עזר עד עכשיו, די חסר אונים. גם די מוזר לי שאחרי הזריקה המצב לא רק שלא השתפר אלא אף הורע לעין שיעור. לפני כשנה-שנתיים, ניסיתי ללכת עם מדרסים לאחר המלצת פיזיותרפיסט(יש לי רגל שטוחה), אך הפסקתי מכיוון שגרמו לי כאבים בכל מיני מקומות שלא ידעתי שקיימים בכלל...

27/04/2011 | 14:57 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה או להציע טיפול לפי התאור. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול