כאבי כפות הרגלים- תחושת של התפוררות העצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/04/2011 | 00:41 | מאת: ענת שרון

אני סובלת בשנתיים האחרונות מכאבים ב2 כפות הרגליים, תחושה של התפוררות העצמות. בת 54, עוסקת בספורט. משקל גוף - רזה. אובחן פלטפוס - ולפני כשנה עשיתי מדרסים. יש הקלה משמעותית. אך איני יכולה ללכת בשום נעל אחרת מלבד נעלי ספורט (ודאי שלא נעלי עקב), או כל נעל שסולייתה קשה, ואו שבעלת שיפוע כגון עקב. הכאבים גם בשעות הלילה. וגם בשעה הראשונות של הבוקר. אוהבת לרקוד רקודי עם- אך הכאבים מפריעים לי, עד כדי רצון לעזוב באמצע וללכת. האם יש פתרון מלבלד המדרסים ? בצילום רנטגן של כפות הרגליים , נמצא שיש שקיעה של השלד ולכן נטיה פנימה של מצב הרגליים. תודה

27/04/2011 | 14:35 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה ולהמליץ על טיפול בהתאם לתאור. אין מנוס מפניה לבדיקת ארותופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול