שבר בקרסול..למה לצפות?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/04/2011 | 17:27 | מאת: יעל

שלום לפני שבוע נפלתי במדרגות ושברתי את שתי עצמות השוק וכמובן פריקה מלאה של הקרסול עשו ניתוח חירום והכניסו פלטינה וברגים מצד אחד ורק ברגים מהצד שני ושמו גבס ל 6 שבועות.. השאלה למה אני אמורה לצפות ? כמה זמן לוקח באמת להחלים מפציעה כזאת והאם יש אפשרות שכף הרגל לא תחזור לתפקוד מלא?

26/04/2011 | 13:07 | מאת: מיכל בליץ

מצב דומה אבל בנקודת זמן מתקדמת יותר, אשמח לכתוב רשמים.. [email protected] מיכל

27/04/2011 | 14:33 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

השאלה למה אני אמורה לצפות ? - לתקופת החלמה ממושכת ולא קלה. כמה זמן לוקח באמת להחלים מפציעה כזאת - עד שנה. והאם יש אפשרות שכף הרגל לא תחזור לתפקוד מלא? - בד''כ נשארת הגבלה מסויימת בתנועה, לעיתים כאב או בעיות אחרות. בברכה - דר' טיטיון.

27/04/2011 | 14:46 | מאת: משה

תקופה מסויימת לאחר שבירת קרסול ? הרי משחק כדורגל לוקח את הקרסול והרגל "אל הקצה" . מה הם עושים שונה בתהליך השיקום שמאפשר להם לחזור ל פעילות מלאה של הקרסול שאדם שהוא לא ספורטאי אמור לצפות למגבלות מסויימות בעתיד ? תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול