כאבים באזור עצם הטאלוס לאחר נקע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/04/2011 | 10:16 | מאת: אסף מקרנץ

ד"ר שלום רב, הנני חייל. אני סובל מנקעים חוזרים בשני הקרסוליים שלי. לפני כשלושה חודשים נקעתי את הקרסול שלי. רופא שלח אותי לצילום רנטגן ולא נמצא שום שבר. לאחר חודש נוסף נשלחתי לצילום אולטרסאונד- ATFL - הודגם במרקם בלתי אחיד עם נוזל סביבו ובין הסיבים. בצילום US נאמר שאין לשלול קרע של הרצועה(ATFL). אינני מרגיש כאב באזור הרצועה אלא באזור ההופכי לו (שני העצמות הבולטות בצד הפנימי של כף הרגל- הטאלוס והחיבור לנביקולר), בצד השני של הרגל. הבנתי שיכול להיות שמופעל לחץ לא נכון על הרגל ובגלל זה הכאבים, אך אני זוכר שכבר מתחילת הנקע היו לי כאבים באזור. נשלחתי לטיפולי פיזיותרפיה,היום, אחרי חודש, אני מצליח ללכת ולרוץ אך עם כאבים באזור הטאלוס והנאביקולר וגם באזור הערקום כאשר אני מפעיל משקל על הרגל). כמו כן, עצם הנביקולר שלי תמיד הייתה בולטת - אך לאחר הנקע נשארה שם נפיחות עד היום ואני חושש שהיא בולטת יותר מקודם. הרופאים אמרו לי שזה יסתדר לבד, אך בלי שנעשה צילום MRI ורק על ידי הזזה של הקרסול שלי. אשמח לקבל הצעות נוספות לטיפול להורדת הנפיחות מהאזור והפסקת הכאב. תודה רבה, אסף

10/04/2011 | 13:16 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פיזיוטרפיה, הידרוטרפיה, מדרסים מתאימים, מעבר לכך לא ניתן להציע ללא בדיקה מסודרת ובחינת בדיקות עזר. בברכה - דר' טיטיון.

13/04/2011 | 14:44 | מאת: אסף מקרנץ

או במידה ולא האם הינך מכיר רופאים שאוכל לקבל מהם טיפול מסודר שכן עובדים עם הצבא? תודה רבה על תשומת לבך!

13/04/2011 | 14:44 | מאת: אסף מקרנץ

או במידה ולא האם הינך מכיר רופאים שאוכל לקבל מהם טיפול מסודר שכן עובדים עם הצבא? תודה רבה על תשומת לבך!

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול