3 שברים בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/04/2011 | 19:36 | מאת: תמרה

לאימי שלושה שברים בעצמות המסרק.לאחר גבס של כחודש או קצת יותר הורידו את הגבס ואמרו שהשברים לא התאחו. כרגע היא קיבלה הנחיה להניע את הרגל בעדינות וללכת עם הליכון ולחזור לאורתופד עוד חודש. שאלתי: האם יש סיכוי שהשברים יתאחו מעצמם? האם אפשר לחיות עם השברים ולהמשיך ללכת? מה צריך לעשות?? תודה, תמרה

10/04/2011 | 12:56 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שאלתי: האם יש סיכוי שהשברים יתאחו מעצמם? - כן. זה מה שקורה בד''כ. הגבס לא מאחה את השברים. הביאולוגיה מאחה. האם אפשר לחיות עם השברים ולהמשיך ללכת? - בד''כ זה מסתדר. מה צריך לעשות?? - מה שהמליצו לכם ולהמשיך במעקב אורתופדי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול