הצילו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/04/2011 | 22:59 | מאת: אביטל

היי אני כבר כמה שנים סובלת מכאבי גב תחתון ויש כבר 2-3 שנים הקרנה לרגליים. עשיתי סיטי ומיפוי עצמות לא יצא כלום. יש לי כל הזמן כאבי חזקים מאוד מהשוקיים ועד כף הרגל בימיני. השוקיים כואבות, הגיד אכליס כואב, קרסול, ואצבעות הרגליים מתות מכאבים, אני מרגישה שהן נורא מתוחות הברכים כואבות מאוד בנוסף.. בקיצור ממברכיים ועד כף הרגל- כאבים חזקים. עשיתי שיאצו,דיקור סיני, שיטת אלכסדנר, יוגה -לא עזר. עכשו אני עושה פילאטיס מכישירים וזה לא עוזר להרגיע את הכאבים. אני מרגישה כאבים בהליכה, ויש לי המון קליקים בכף הרגל. מה לעשות תודה

04/04/2011 | 16:11 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע שבעייתך נובעת מעמוד השדרה. פני למומחה לבעיות עמוד שדרה. פורום זה עוסק בבעיות קרסול וכף רגל בלבד. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול