כאב בשני העקבים ברגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/03/2011 | 21:27 | מאת: יואב

מזה כשבועיים יש לי כאבים מתחת לעקב של שני הרגלים,וזאת לאחר הליכה של כשעה ,לאחר ההליכה פשוט אני לא יכול לזוז מטר מכאבים נישלחתי לצילום והתוצאות הם : אנטזופטיה בפסיה פלנטרית ובאכילס טנדו דו"צ. א. אשמח לדעת מה ממצא זה ב. קיבלתי לפני הצילום תרופה ל 10 ימים בשם ארקוקסיה ברצוני לציין שאני לוקח כדור ללחץ דם מסוג אטקנד פלוס ג. כל יום אני שם את הרגלים בתוך מים חמים וזה מקל עלי המלצתכם האם לקחת הטיפול, האם להמשיך לצעוד אודה לתגובתכם יואב

31/03/2011 | 08:02 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע שאתה סובל מכאבים בפאציה הפלאנטארית. יש צורך בטיפול פיזיוטרפי, נוגדי כאבים, מדרסים מתאימים ושווה לפנות לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

15/04/2011 | 16:36 | מאת: יואב

חג שמח להלן תשובות של בדיקת אולטרה סאונד א.ס רקמות רכות שטחיות *סיבת ההפניה: PLANTAR FASCIITIS *ממצאי: = בדיקה על קול של PLANTAR FASCIA דו צדדי ================================== הודג PLANTAR FASCIA דו צדדי- במבנה פיברילרי וגבולות שמור- בחיבור לעצ הCALCANEOUS הודג התעבות מקומי דו צדדי המתאימי לFASCIITIS- מימי התעבות הפציה במידה של כ 5 * 18 מ"מ משמאל התעבות הפציה במידה של כ 5 * 22 מ"מ מבנה עצמות- היפרטרופי -דורב דו צד נא חוות דעתך הנוספת אודה לך יואב

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול