תוצאות בדיקת סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/03/2011 | 14:35 | מאת: אופיר

שלום דוקטור, לפני חודשיים סובבתי את הקרסול במהלך משחק כדורגל אובחן לי קרע ברצועת דלטויד בנוסף המשיכו לי כאבים בחלק האחורי של הקרסול נשלחתי לעשות בדיקת סיטי להלן התוצאות: שבר ניתוק קטןבקצה הקדמי של הטאלוס מימין באספקט הלטרלי אוס טריגונום קטן מימין כעת חודשיים לאחר המקרה אני מנסה לחזור להתאמן אך יש מעט כאבים באזור האחורי של הקרסול בנוסף המליצו לי לשתות כדורי ארקוקסיה ממה לדעתך נובעים הכאבים מאחורה ומה ניתן לעשות? ומה דעתך על כדור ארקוקסיה זה יכול לעזור? אודה על עזרתך

28/03/2011 | 13:11 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ממה לדעתך נובעים הכאבים מאחורה ומה ניתן לעשות? נשמע שהכאבים מאחור נובעים מהאוסטריגונום שזאת עמ\צם עודפת מאחורי הקרסול שלפעמים עושה בעיות. ומה דעתך על כדור ארקוקסיה זה יכול לעזור? - לעיתים עוזר ולעיתים לא. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול