נפיחות בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/03/2011 | 13:32 | מאת: ענת

שלום רב. מזה כשלושה שבועות אני סובלת מנפיחות וכאב בכרית כף רגל שמאל (בצמוד לאצבעות). תחילה לקחתי כ- 5 ימים ארקוקסיה בהמלצת הרופא המטפל, אך זה לא עזר לא לכאב ולא לנפיחות. בצילום רנטגן אין שום ממצא. בבדיקת אולטרסאונד יש בצקת בכף הרגל, אין בעיה במפרקים של האצבעות. לא קיבלתי מכה ולא נפל עלי דבר. איך ניתן לטפל. אשמח לתשובה.

16/03/2011 | 14:23 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגגיע לאבחנה לפי התאור ולכן לא ניתן להציע טיפול. -פני לבדיקת אורתופד מומחה בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול