עד מתי ?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/03/2011 | 23:01 | מאת: ליאור

ד"ר שלום, לפני כשבוע איבחנו לי נקע בקרסול. עברתי שבוע לא קל בכלל, הכאבים היו עזים ולא יכולתי לדרוך על הרגל, כיום לאחר שבוע , אין שינוי אני עדיין לא מצליחה ללכת, התחלתי לצלוע, אך גם זה מלווה בכאבים עזים. שאלתי היא מתי זה אמור לעבור? מתי אשוב לרוץ, ללכת רגיל? הרופא אמר לי שבוע, לי זה לא מרגיש כך . אודה לתשובתך .

13/03/2011 | 15:34 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שאלתי היא מתי זה אמור לעבור? - תלוי מה הנזק שנגרם. לעיתים נקע יכולה להיות בעיה קשה לטיפול והסבל עלול להיות ממושך. מתי אשוב לרוץ, ללכת רגיל? - מאז ימי חורבן בית שני הנבואה ניתנה לשוטים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול