בעיה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/02/2011 | 10:04 | מאת: נעמה טוב

דר שלום, אני נקעתי את הקרסול וכתוצאה מזה לא יכולתי ועדיין למרות פיזיוטרפיה לא יכולה לדרוך על הרגל בצורה רגילה וממש צולעת, בבדיקה בבלינסון במיון נאמר שאולי קרעתי את הרצועות בחלק החיצוני של כף הרגל, מה אני אמורה לעשות???

20/02/2011 | 11:42 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום נעמה הנקעים דורשים טיפול והחלמה רבים על מנת לא להישאר עם קרסול חלש ובלתי יציב וכדי לא לסבול מנקעים חוזרים. לאחר נקע חזק אחד הרצועות מתארכות ונחלשות.דבר זה גורם לכך שהקרסול פחות יציב,וביתר קלות ותכיפות נגרמים נקעים חוזרים. אפשר למנוע את הנקעים בעזרת מדרסים שהם יחודיים ומסעיים במניעת נקעים חוזרים. יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים

25/02/2011 | 07:57 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פני לבדיקה וטיפול של אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. יש צורך בייצוב הקרסול, בפיזיוטרפיה ובאמצעים חצוניים. בעיקר יש צורך בהרבה סבלנות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול