כאב בחלקו העליון של כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/02/2011 | 07:57 | מאת: דניאל

שלום, שבוע שעבר ביצעתי ריצת 25 ק"מ, בסיומה הרשתי מצוין (לקראת הריצה ביצעתי במשך מספר שבועות ריצות 10 ו-12 ק"מ - כל הריצות הארוכות נעשו על חול ים), יומיים אחרי הריצה החל כאב בחלקו העליון של כף רגל שמאל (במרכז כף הרגל, היכן שהגידים לבהונות), הכאב משתפר קלות בהליכה ממושכת ואינו מורגש כלל במנוחה. הבוקר התחלתי לבצע אימון ריצה (הליכון) בתחילה הכאב הוקל ולאחר מכן החמיר עד להפסקת הריצה לאחר 5 דקות והיווצרות נפיחות באזור. קבעתי כבר תור לאורתופד, אבל הוא די רחוק ואיני רוצה להרוס את שגרת האימונים, אשמח לשמוע מה יכולות להיות הסיבות למצב כזה ויותר חשוב כיצד משפרים אותו. יום בטו דניאל

25/02/2011 | 07:48 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור אך ברור כי מדובר בתגובה למאמץ יתר.. אין ברירה צריך להוריד בעומס ולפנות לבדיקה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול