דורבן עקב ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/02/2011 | 01:55 | מאת: יוסי

שלום רב, מזה חצי שנה שיש לי כאבים בעקב.אורטופד אמר לי שיעבור ורק לשים מדרסי גבס 3 שכבות.לא עזר.הכאבים עזים במיוחד לאחר קימה משכיבה או מישיבה ממושכת. הכאב מקרין גם לחלק הימני יותר של הרגל (עדיין בעקב אבל מהצד).די כואב... אני מבצע תרגילי מתיחה (לא מעונין בזריקות קורטיזון וכו'). גם לא עוזר כל כך. אפילו כואב יותר. קראתי שיש טיפול בעזרת גלי הלם. האם מסוכן? האם מומלץ? כמה אחרי כמה זמן הכאבים יחלפו? אילו כדורי נגד הדלקת אני יכול לקחת? מאוד מפריע לי בעבודתי שמול מחשב .. תודה רבה ושבת שלום.

16/02/2011 | 14:12 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום יוסי גלי הלם זה טיפול די כואב זריקות קורטיזון מחד עלולות להיות כואבות ומאידך לעתים עוזרות לטווח קצר ובנוסף משאירות חומרי לוואי בתוך הגוף. יש אנשים שזריקות פתרו להם את הבעיה. קיימת אפשרות נוספת וזה ניתוח. הריפודים כמעט לא עוזרים (ריפוד נפוץ הוא מסיליקון או סיליקון עם נקודה כחולה) הדבר שעוזר הכי הרבה לתפקד למרות הבעיה הוא מדרסים. בברכה יעקב וינברג

24/02/2011 | 18:21 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם מסוכן? - לא. האם מומלץ? - שווה לנסות אם כלום לא עוזר. כמה אחרי כמה זמן הכאבים יחלפו? - לא עוזר ב-1400% מהמקרים אם עוזר אז עוזר בד''כ כבר אחרי 3-4 טיפולים. אילו כדורי נגד הדלקת אני יכול לקחת? - איזה שאתה רוצה זה לא משנה. הבעיה היא לא דלקתית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול