שאלה בקשר למדרסים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/02/2011 | 01:37 | מאת: דוד

אני בחור בן 23 היה לי בעבר (בזמן הצבא) שבר מאמץ דרגה 2. לפני כחודש התחלתי להתאמן בסרגל מאמצים אך הכאבים ברגלים באזור שברי המאמץ בשני הרגלים חזר, אני לא משתמש במדרסים מיוחדים בריצה , רק נעלי ריצה של חברה מוכרת. קיבלתי לפני כשבוע הפנייה מהאורטופד שלי הפנייה לקבלת מדרסים מגבס בהתאמה אישית, אני מאמין שאני לא אקבל את המדרסים הכי יקרים אלא פשוטים למדי... השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לי לרוץ עם המדרסים האלא..או להמשיך לרוץ עם הנעלים ללא מדרסים, והאם יש דבר כזה מדרסים המותאמים לריצה והאם כדאי להשקיע בהם... תודה רבה...מצטער על אורך ההודעה.

14/02/2011 | 10:47 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום דוד בתשובה לשאלתך מומלץ לך לעשות מדרסים בהתאמה אישית עם בלימת זעזועים לריצה. מדרסים יש רבים ומסוגים שונים והם נבדלים זה מזה בחומרים מהם הם בנויים, בשיטת העבודה וברמה המקצועית של האדם המבצע אותם. למען הרחב ידיעותיך בנושא מדרסים אני מצרף קישור למאמר על סוגי מדרסים שונים: http://pedia.walla.co.il/?w=/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים http://www.footsupport.co.il

24/02/2011 | 18:17 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי מה להוסיף לתשובה של יעקב. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול