רחוב בן אליעזר 3/5 אשדוד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/02/2011 | 16:06 | מאת: אביטל אביב

שלום יש לי בעקב של שני הרגליים דורבנים מה אני יכולה לעשות כדי להוריד אותם או לעקל לי על הכאבים חוץ מהכדורים שאני בולעת אטופן 600 והאורטופד שלי אמר לי לקנות מדרסים וללכת עם נעליים גבוהות כמו פלטפורמה

08/02/2011 | 12:16 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום אביטל הטיפול ב"דורבן" הוא הדרגתי ונעשה בכמה היבטים. לעיתים, תספיק רק שיטת טיפול אחת ולעיתים יהיה צורך לשלב ביניהן: 1. ביצוע פיזיותרפיה במטרה להגמיש את הרצועה הפגומה. לכך יש לצרף עיסוי עצמוני של העקב לפחות פעמיים ביום- בבוקר ובערב. 2. שימוש במדרסים שיתנו תמיכה לקשת האורכית ויספקו משטח רך לדריכה עבור העקבים. יעקב חיים וינברג – מומחה לפתרון בעיות רגליים

22/02/2011 | 14:11 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פיזיוטרפיה מתאימה, מדרסים מתאימים, הזרקה מקומית, טיפול בגלי הלם ובסוף אם אין שום ברירה, ניתוח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול