פיברומה בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/01/2011 | 23:29 | מאת: ירדנה

יש לי בליטה בכף רגל מזה שלושה חודשים. היא הובחנה כפיברומה. גודל 11 מ"מ ועומק 5 מ"מ. 1. האם ניתוח להוצאתה הוא בהרדמה מלאה או מקומית. 2. האם להפסיק פעילות אירובית וריקודי בטן. האם זה יכול להחמיר?

08/02/2011 | 09:51 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

1. האם ניתוח להוצאתה הוא בהרדמה מלאה או מקומית. - תלוי במיקום. בד22כ ניתן לביצוע בהרדמה מקומית. 2. האם להפסיק פעילות אירובית וריקודי בטן. האם זה יכול להחמיר? - לא להפסיק. באופן כללי אם לא מכאיב או מפריע לא צריך לרוץ לניתוח. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול