חוסר תחושה בכריות ובקצות אצבעות כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/01/2011 | 07:41 | מאת: דרורי

מזה שבוע שאשתי איבדה את התחושות מאיזור כריות כפות הרגליים לקצות האצבעות, הדבר מקשה על יציבות בעמידה ובהליכה ולאט לאט גם מופיעים כאבים לאורך שוק ימין. בבדיקות דם עכשיוית רמת סוכר 94, יתכן חוסר בויטמין B12.קיבלה הפניה גם לבדיקת EMG. האם עפ"י ניסיונך יכולים להיות גורמים אחרים?

13/01/2011 | 08:21 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יכולות להיות לכך סיבות שונות. החל מבעיה באיזון מלחים בדם, בעיה באיזון הורמונאלי, הפרעה בכלי דם , הפרעה עצבית, חסר ויטאמינים, תופעת לואי של תרופות ועוד. בברכה – דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול