דורבן בעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/01/2011 | 22:54 | מאת: רונית

אני סובלת מהשמנת יתר, וכן מדורבן בעקב. שתי זריקות קורטיזון לא הועילו, האם מומלץ לבקש זריקות נוספות, ומה הטיפול המומלץ חוץ מזריקות ? בתודה מראש.

05/01/2011 | 17:02 | מאת: מיכי מנהיים

דר' טיטיון יתייחס בודאי לנושא הזריקות, המחקרים מראים כי מדרס תפקודי הנבנה נכון ב 90% מהמקרים ישחרר אותך מהכאב

06/01/2011 | 08:42 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אם שתי זריקות לא עזרו, אין טעם לעוד זריקות, להיפך , זה יכול לגרום נזק. יש לבצע טיפול פיזיוטרפי מתאים כולל ובעיקר הכי חשוב, תרגילי מתיחות לאכילס ולפאציה הפלאנטארית, מדרסים פונקציונאלים, אפשר לנסות טיפול בגלי הלם ובמידה וכלום לא עוזר, ניתוח. גם לרדת במשקל זה רעיון לא רע... בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול