שבר במפרק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/01/2011 | 10:50 | מאת: רותם

שלום ד"ר טיטיון. בעקבות כאבים במפרקים של כף הרגל ולאחר בדיקות שונות כגון MRI ומיפוי עצמות אובחן אצלי לבסוף אחרי ראייה בצילום רנטגן שבר נביקולריס עם השפעה על המפרק הטלו נביקולרי. לאחר התייעצות עם מומחה כף רגל הפתרון הוא ניתוח ארתרוסקופי על מנת להסיר את הגוף החופשי הנגרם כתוצאה מן השבר ולשטוף את המפרק הפגוע. האם תוכל להסביר לי מה הליך הניתוח? האם הוא בהרדמה כללית או אזורית? כמה זמן לוקח למקום להחלים החלמה מלאה? תודה רבה ושבוע טוב!

06/01/2011 | 07:25 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם תוכל להסביר לי מה הליך הניתוח? האם הוא בהרדמה כללית או אזורית? - כמה זמן לוקח למקום להחלים החלמה מלאה? את כל השאלות עלייך לשאול את הרופא המנתח. כל אחד עם הגישה והנסיון שלו. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול