סדק ללא תזוזה בעצם המסרק המוליכה לבוהן כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/12/2010 | 21:07 | מאת: ענת

האורתופד קבע שעלי להתחיל לדרוך על כף הרגל הנתונה עדיין בסד הגבס אך בחבישה רופפת, לאחר 4 שבועות בסד גבס. לא נעשה צילום לווידוא איחוי. הכאבים בדריכה חזקים ולא מאפשרים הליכה ללא תמיכת מקל או הליכון, ומאז תחילת הדריכה על הרגל חזרו כאבים ספונטניים גם במצב מנוחה. האם אני באמת בדרך הנכונה להחלמת העצם?יש לציין שכף הרגל עדיין בצקתית. האם כדאי להתחיל בטיפול פיזיותראפי?

30/12/2010 | 16:56 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול