מדרסים לילדה בת 12

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/12/2010 | 21:21 | מאת: יפעת

0540054לבתי יש צניחת קשת ובעקבות תלונות חוזרות על כאבי גב ורגלים המליצו לנו לעשות לה מדרסים. את המדרסים עשינו במכון מוכר ובשיטה ממוחשבת (ולא כפי בתבנית ספוג או גבס כפי שהומלץ בפורום). ניסתי למצוא נעלי ספורט מתאימות מדגמים שונים למדרסים ללא הצלחה, הנעל לא תופסת את העקב. שאלותי הן: האם השיטה הממוחשבת מספיק טובה? ומה ניתן לעשות כדי שהמדרס לא יגרום לעקב "לברוח" מהנעל? איך למצוא נעל ספורט מתאימה?,

30/12/2010 | 14:28 | מאת: מיכי מנהיים

"השיטה הממוחשבת " היא יצור שאין מאחריו כל הוכחות מדעיות

30/12/2010 | 16:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין שום עבודה המדגימה כי מדרס המיוצר לפי נתוני מחשב, טוב ממדרס אחר. במקרה שלך ניתן לראות בבירור שלא כך הוא. אני ממליץ לפנות לביצוע מדרסים פונקציונלים לפי מידת גבס או גרב פולימרית, במנח נייטרלי בישיבה או שכיבה. לא הטבעת ספוג, לא מחשב ולא שום דבר אחר. בברכה = דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול