התאמת סד AFO עם תמיכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/12/2010 | 09:46 | מאת: אמא ל...

אני אם לילד בן 8.5 המחלים ממחלת לוקמיה, כתוצאה מהטיפולים (סטרואידים במינון גבוה), נוצר AVN בקרסול הרגל, הילד הולך עם קביים מזה 3 חודשים כיום נתבקשנו להתאים סד AFO עם תמיכה על גיד הפיקה האם תוכל לייעץ לנו איפה עושים כזה סד, שכן הובהר לנו שמאחר ומדובר בילד, צריך מקום מקצועי תודה מראש

28/12/2010 | 20:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

כדאי לברר עניין זה עם מומחה לרפואת שיקום. בברכה - דר' טיטיון.

30/12/2010 | 00:46 | מאת: ירדן

המקום הטוב בארץ לסדים הוא סטרייד אורתופדיה.יש להם דף בפייסבוק ופרטים להתקשרות. ממליץ בחום.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול