גיד אכילס ופעילות ספורטיבית מסויימת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/12/2010 | 19:41 | מאת: גלי

שלום. אני בת 24, לצורך העניין : ספורטאית (כדורסל) , סובלת מעודף משקל ....כ10קילו......בעיות ברכיים ובעיות גב כ8 חודשים מזה שכואב לי בגיד אכילס, עשו לי בדיקת אולטרסאונד שיצאה תקינה, הלכתי לאורטופד, רופאת משפחה, ופיזיוטרפיסט בכיר בתחומו, כל השלושה אמרו לי שזה דלקת והמליצו על כדורים נוגדי דלקת שניקראים "נבוקו", הטיפול התרופתי לא עזר. הלכתי לסידרה של טיפולי פיזיוטרפיה : זרמים של חשמל גם לא עזר. הפיזיוטרפיסט נתן לי תרגילי מתיחות יומיומיים שאני עושה ומתמידה...ועכשיו הוא התחיל איתי טיפול חדש הניקרא : גלי הלם הכאבים הם לאחר מנוחה (קימה..עמידה אחרי ישיבה ממושכת) מותר לי שחייה וספינינג עדין, הפיזיוטרפיסט שלי בחו"ל כרגע לפי כל מה שתיארתי לך... א. האם זה נשמע לך כמו דלקת? אשמח לשמוע כל דבר ב. מותר לי פילאטיס למשל? כל טוב! גלי

28/12/2010 | 19:59 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מהתיאור לא ניתן להגיע לאבחנה או להציע טיפול. לצערי לא אוכל לעזור ללא בדיקה קלינית ובחינת בדיקות העזר. פני לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול