מתיחת גיד - פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/12/2010 | 17:22 | מאת: ויקטור

שלום, ד"ר יחזקאל במהלך טיול אשתי לא יכלה לדרוך על רגל ימין, בבואה ארצה פנתה לאורטופד ( לא למומחה לכף רגל) שעל פי הסתכלות בלבד קבע שמתחה גיד חשוב , והקשת נפלה בגלל הפלטפוס. 3 שאלותשאודה לך אם תפרט האם אורטופד על פי הסתכלות יכול לקבוע האבחנה האם המצב יחזור לקדמותו ( כבר חודשיים שהיא סובלת מכאבים,גם ע"י נגיעה או שיפשוף קל מנעל( בצד הפנימי בקשת) בנתיים מטופלת בפיזיוטרפיה שלא עוזרת, עשתה מדרסים שעדיין כואבים לה והשאלה האחרונה אם משקל הגוף הוא גורם חשוב ( יש לה משקל עודף)אודה לך מאד לשמוע דעתך והצעתך מה עלינו לעשות, אנחנו מאד אוהבים לטייל , וזה עצר אותנו לגמרי, ( גילה 66) בכבוד רב ויקטור

28/12/2010 | 19:57 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לעיתים בהחלט ניתן להגיע לאבחנה בהסתכלות בלבד. מעבר לכך מהתיאור לא ניתן להגיע לאבחנה או להציע טיפול. לצערי לא אוכל לעזור ללא בדיקה קלינית ובחינת בדיקות העזר. פנה לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול