כאבים בכף הרגל והקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/12/2010 | 15:43 | מאת: אריג

בוקר טוב , כבר שבועיים כף הרגל השמאלית והקרסול כואבים , יש נפיחות ואודם באיזור , וגם כן האיזור חם מהרגיל ... לא קיבלתי חבלה או מכה בתקופה האחרונה אבל עברתי לפני כשנתיים ניתוח בכף הרגל (הטרייה והשתלת עור-אחרי כניסת גוף זר) . עשיתי לפני 3 ימים מיפוי עצמות,בבקשה מה אומרת התשובה והאם היא מסבירה את הכאב הנוראי ? תשובת המיפוי : קליטת יתר דיפוזית בקרסול ימין . מודגמת סקוליוזיס גבית מותנית . אין ממצא פתלוגי מוקדי נוסף . סיכום: קרסול ימין-שינויים ארתריטיים דלקתיים או שינוי דריכה , בשאלה של זיהום חד ניתן לבצע מיפוי עם גליום . סקוליוזיס .

28/12/2010 | 10:11 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע כי קיימת בעייה דלקתית. לבירור יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר נוספות כולל צילום רנטגן ובדיקת מעבדה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול